Vilja Mol Business Mentor  Holistisch Coach  Inner Healer

Over mij

Let me tell you my story!!

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken!

Leer mij kennen!

Als jongste kind uit een gezin van 5 kinderen heb ik altijd geweten dat ik anders was. Ik ben een snelle denker, ik denk anders, voel anders en kijk anders naar de wereld. Dit komt nadat ik na jaren erachter ben gekomen dat ik Pararanormaal Begaafd, Hoog Sensitief en Hoogbegaafd ben. Een hele emmer vol maar in het kort gezegd, ik ben gewoon anders geprogrameerd zullen we maar zeggen😉.

Anders zijn

Ondernemen en persoonlijke ontwikkeling

MIJN MISSIE

Met mijn business, waarin al mijn kennis en ervaring is samengebracht, begeleid ik Gevestigde Ondernemers die de ambitie hebben hun business te leiden vanuit hun Authenticiteit, hun Hart met de Kracht van hun Innerlijke Ik waardoor zij naar het hoogst mogelijke level kunnen gaan doorgroeien.

Verbinden, Inspireren, Motiveren, Bedenken en Ontwikkelen zit in mijn bloed, dit heb ik met mijn geboorte meegekregen en zit gestanst in mijn blauwdruk. Dat is mijn kracht en hier ben ik retegoed in.

MIJN DOEL

Doen waar je goed in bent is dan ook mijn motto, want als je doet wat je leuk vindt, vanuit je Gevoel, je Ware Zelf hoef je nooit te werken en mijn werk is ontzettend leuk en tof om te doen.

Doordat ik kan doen waar ik goed in ben, hier veel energie van krijg en werk vanuit mijn Hart, Gevoel, snel denkend en oplossingsgericht ben kan ik jou als ondernemer in beweging laten komen om positief en ontspannen te ondernemen op de manier waar jij gelukkig van wordt. De stress levels kunnen omlaag en er is weer focus en passie vanuit jou voor je business.

You cannot copy content of this page