Training Business Let’s Grow

Streef jij naar persoonlijke en professionele groei en een betere balans tussen je business en privéleven?

Als ondernemer ben jij de trotse kapitein van jouw schip en voelt je bedrijf als een tweede familie. Maar in deze nauwe betrokkenheid kan het vinden van balans tussen je business en privéleven een uitdaging zijn.

Hoe navigeer jij door deze uitdagingen en houdt je jouw business op koers?

Ontdek jouw groeipotentioneel met de Training Business Let’s Grow

Het leven is als een reis met zijn mooie en minder mooie momenten. Door te leren van de minder mooie momenten vindt jij je eigen weg in het leven en worden de minder mooie momenten de mooie momenten van je reis in je leven. Dit is jouw leven en jouw tijd.

  • Zelf bepalen welke stappen je neemt in de reis van jouw leven, zowel in je business als privésituatie?
  • Krachtige tools aangereikt krijgen en deze gebruiken op de momenten waarop jij dat wilt?
  • Weer in het middelpunt van jouw leven staan?
  • Minder stress ervaren in jouw business en privésituatie, zodat je vol energie en blij door het leven kunt gaan?
  • Je hart weer laten fikken zodat je passie en verlangens weer gaan stromen.

Dan is de Training Business let’s Grow echt iets voor jou!

Groeien vanuit je Authenticiteit

Gelukkig worden en zijn dat begint bij jezelf. Als jij gelukkig bent dan pas kan je een ander gelukkig maken. Heb je liefde voor jezelf dan heb je liefde voor een ander. Jij bent de keuzes die je maakt en daardoor kan je ook andere keuzes gaan maken en je leven gaan leven zoals jij dat wilt, vanuit je authenticiteit, je hart met de kracht van je Innerlijke Ik in welke situatie dan ook.

Soms heb je keuzes gemaakt in je leven waar je later niet zo happy meer mee bent. Bijvoorbeeld keuzes in je business of in je privé situatie.

Naarmate je ouder wordt ga je vaak anders over het leven nadenken en past die jas, die je als kind hebt aangetrokken je niet meer zo lekker. De jas voelt ongemakkelijk en het wordt tijd dat je een grotere maat gaat dragen, met jezelf en je emoties aan de slag te gaan, gebeurtenissen gaat verwerken en schoonschip gaat maken om weer een gelukkig, blij gezond en een geslaagd leven te krijgen zoals jij dat zou willen.

De Training Business let’s Grow gaat jouw dat duwje in je rug geven, die handvatten aanreiken waarmee jij een weg in kan slaan die past bij jou volgens jouw regels.

Dit waardevolle programma leert je geen kunstjes uit een boek, maar geeft je inzicht in jezelf, wie je bent, wat je bent, wat je kunt, wat je gelooft en wat je doet. Je gaat 4 maanden lang met jezelf aan de slag en dit doen we met de tools die Vilja Mol zelf heeft gebruikt om haar eigen leven te veranderen voor groei in zowel haar business als haar privéleven.

Investeer in Jouw Groei

  • Ben jij er klaar voor om te investeren in het unieke mooie mens dat jij al bent?
  • Klaar om jezelf en je business naar een hoger niveau te tillen?
Wacht niet langer, investeer €897,00 incl. BTW in jezelf en je Business en ontdek jouw groeipotentieel met de Training Business Let’s Grow!
Premium Training Business Let’s Grow

De Premium Training Business Let’s Grow is de kers op de taart met een extra stapje naar succes.

Naast de 3 maanden durende Training krijg je ook nog eens de mogelijkheid om drie online coachingsessies met mij persoonlijk te boeken. Als een ervaren gids neem ik je mee op een avontuurlijke reis om te sparren over je plannen, je vragen te beantwoorden en je te helpen ontdekken waar je nog meer aan kan werken. Jij bent de kapitein op dit schip en bepaalt zelf wanneer je deze waardevolle sessies wilt inplannen.

You cannot copy content of this page