fbpx

Themaworkshop
“Als je partner kanker heeft”.

Als je partner te horen heeft gekregen dat hij of zij geraakt is door kanker komt dit bij jou als partner hard aan. De alarmbellen beginnen te rinkelen en je stapt mee in de rollercoaster. Je emoties raken overbelast, hoe kan dat? Jij bent toch niet diegene die is geraakt door de ziekte kanker?

Hoe vaak wordt er aan jou gevraagd hoe het met je gaat, of je het nog vol houdt of dat je het allemaal nog wel aan kunt. Dat is op één hand te tellen, tenslotte gaat het niet om jou!

Waar sta jij?

Men vergeet vaak dat jouw leven ook stil staat, je met nieuwe emoties te maken krijgt die je nog niet ervaren hebt. Paniekaanvallen kan krijgen over hoe moet het nu verder als ik alleen ben? Het is fijn als deze emoties een plaats krijgen in je leven maar hoe doe je dat?

Als coach bij kanker en ervaringsdeskundige kan ik jou handvatten aanreiken om met deze emoties te gaan. Ik weet zelf zo goed wat je doormaakt. Zelf deal ik al een aantal jaar met de ziekte kanker van mijn partner en ben tegen een aantal situaties aangelopen die zeker voorkomen hadden kunnen worden.

Coaching & cooking

Om een begin te maken hoe om te gaan met deze emoties kun je instappen in deze coaching & cooking workshop “Als je partner kanker heeft”.
In deze coaching & cooking workshop gaan we zes punten aanstippen om je emoties beheersbaar te maken. Dit zijn:

  1. Herinneren
  2. Verleden
  3. Positieve affirmaties
  4. Een moment voor jezelf
  5. Doel
  6. Oefening baart kunst

Deze tips gaan we stap voor stap uitleggen.

Cooking

Na een intensieve ochtend is het tijd voor ontspanning. Deze ontspanning gaan we creëren door met elkaar een mooie, biologisch, gezonde maar vooral lekkere lunch bereiden en kan de workshop tijdens de lunch worden geëvalueerd. Zo wordt kennisvergroting “als je partner kanker heeft”op een plezierige wijze gecombineerd.

Datum

25 februari 2021
18 maart 2021

Tijd
10:00-15:30 uur
Inlooptijd vanaf 9.30 uur

Aantal deelnemers
Minimaal 4, maximaal 8

Deze workshop wordt verzorgd door:
Vilja Mol

Kosten
€ 139,50 ( inclusief lesmateriaal, lunch, begeleiding docent )

Ben jij er aan toe om in jezelf te investeren?
Ben jij er aan toe deze workshop binnen te stappen?
Jij een start kan gaan maken dat zodat jij je mooiste leven durft te gaan leven naast je partner die geraakt is door kanker?

Schrijf je dan nu in via onderstaand inschrijfformulier.

Zodat wij telefonisch contact met je op kunnen nemen.