GROEIEN IN JE BUSINESS EN PRIVÉ
MET PREMIUM COACHING

Het leven is als een reis met zijn mooie en minder mooie momenten. Door te leren van de minder mooie momenten vindt jij je eigen weg in het leven en worden de minder mooie momenten de mooie momenten van je reis in je leven. Dit is jouw leven en jouw tijd.

Wil jij:

Premium Training Business Let's Grow Vilja Mol

Voor persoonlike en zakelijke groei.

💫Zelf bepalen welke stappen je gaat zetten in de reis van jouw leven in je business en privé?

💫Antwoorden krijgen op jouw vragen in de coachingsessies en dieper ingaan op de materie waardoor jouw kennis en vaardigheden in jouw bedrijf gaan werken volgens jouw Autenticiteit?

💫Een betere balans creëren in je business en privé?

💫Krachtige handvatten aangereikt krijgen en deze gaan inzetten op de momenten wanneer jij dat wilt in je bedrijf of privé situatie?

💫Dat je weer de regie hebt over jouw leven volgens jouw regels?

💫Minder stress ervaren In zowel je zakelijke als je persoonlijke leven waardoor je gelukkig en vol energie kunt leven?

Dan is de Premium Training Business Let’s Grow echt iets voor jou!!

De Premium Training Let’s Grow biedt coaching voor persoonlijke groei en succes in je business en privé.

Groeien vanuit je Authenticiteit

Als individu streven we voortdurend naar persoonlijke en professionele groei. We willen succesvol zijn in onze carrière en tegelijkertijd een bevredigend persoonlijk leven leiden.

Gelukkig worden en zijn dat begint bij jezelf. Als jij gelukkig bent dan pas kan je een ander gelukkig maken. Heb je liefde voor jezelf dan heb je liefde voor een ander. Jij bent de keuzes die je maakt en daardoor kan je ook andere keuzes gaan maken en je leven gaan leven zoals jij dat wilt, vanuit je authenticiteit, je hart met de kracht van je Innerlijke Ik in welke situatie dan ook.

Soms heb je keuzes gemaakt in je leven waar je later niet zo happy meer mee bent. Bijvoorbeeld keuzes in je business of in je privé situatie.

Naarmate je ouder wordt ga je vaak anders over het leven nadenken en past die jas, die je als kind hebt aangetrokken je niet meer zo lekker. De jas voelt ongemakkelijk en het wordt tijd dat je een grotere maat gaat dragen, met jezelf en je emoties aan de slag te gaan, gebeurtenissen gaat verwerken en schoonschip gaat maken om weer een gelukkig, blij gezond en een geslaagd leven te krijgen zoals jij dat zou willen.

Hoe kan je persoonlijk en zakelijk groeien vanuit je Authenticiteit?

Kort gezegd, het betekent dat jouw groei voortkomt uit je ware zelf, wie je echt bent, diep vanbinnen.

Maar, hoe vind je “je ware zelf”?

💫Je ware zelf vinden is als het ontrafelen van jouw unieke verhaal. Het draait om het ontdekken van wat jou werkelijk drijft en laat stralen. Dit ware zelf is niet gebaseerd op verwachtingen van anderen, maar is jouw echte essentie.

💫Het is als een innerlijk kompas dat je richting geeft, je helpt keuzes te maken die echt bij jou passen en je leidt naar een betekenisvol pad.

Het gaat niet om perfectie najagen, maar om het omarmen van je authenticiteit met al je kwaliteiten en imperfecties.

Moed is nodig om dit ware zelf te vinden. Moed om eerlijk naar binnen te kijken en soms tegen de stroom in te gaan. Deze reis is het waard, want het omarmen van je ware zelf opent deuren naar een leven vol echtheid, voldoening, geluk en weten wie je werkelijk bent.

Premium Training Business Let’s Grow

De Premium Training Business let’s Grow geeft je de motivatie om te veranderen en rijkt handvatten aan om jou zodat jij op de juiste manier verder gaat.

De drie lifesessies met mij als jouw coach geven je extra energie, inspiratie, die schop onder je kont om daadwerkelijk positieve veranderingen door te voeren en stappen te zetten vanuit jouw Authenticiteit, je hart met de kracht van je Innerljike Ik.

Zo kun jij groeien naar het leven dat je echt wilt leiden in je business en privé.

Vilja Mol Business Mentor | Holistisch | Coach
Wat ga je onder andere leren in de
Premium Training Business Let’s Grow?

Ben jij er klaar voor om te starten en te investeren in dat het unieke mooie mens wat jij al bent, om je business een stap verder te brengen en je privéleven weer op rolletjes te laten lopen?

THIS IS YOUR LIVE, THIS IS YOUR TIME

Premium Training Business Let's Grow.
Ga ervoor!

Investeer jij € 1387,00 inclusief BTW in jezelf voor persoonlijke en zakelijke groei dan krijg jij als bonus toegang tot de minicursus ” In 6 stappen terug naar je gevoel”.

You cannot copy content of this page