Vilja Mol Holistisch Coach Aanvraag Premium Platinum Call

Geweldig om je alvast wat beter te leren kennen en bedankt voor je interesse in het “Premium Platinum Mentoring Mentorship Let’s Grow”.

Premium Platinum Call

Om te kijken of het “Premium Platinum Mentoring Mentorship Let’s Grow” een changemaker voor jou is, wil ik je vragen om onderstaande vragen voor mij te beantwoorden voordat we de Premium Platinum Call gaan doen. Hierdoor krijg ik alvast een goed beeld van waar jij op dit moment staat met je business, waar je tegenaan loopt en wat je grootste struggel is om verder te groeien en om te kijken of wij een match zijn om het Premium Platinum Mentoring Mentorship Let’s Grow samen aan te gaan.

Want, om te groeien moet je vooruit kijken, een visionaire blik hebben, want stilstaan is achteruit gaan. Soms is stilstaan juist goed aangezien jij jezelf de tijd geeft om jezelf beter te leren begrijpen.

Ik laat je zien hoe een moment van zelfreflectie jou kan helpen in je groei als ondernemer, dat problemen niet langer obstakels zijn, maar kansen voor verandering en groei.

Ik kan alleen een persoonlijk gesprek met je aangaan als ik de ingevulde vragenlijst van je heb mogen ontvangen.

Wil je meer informatie over mijn andere Premium mentoring vul dan het standaard contact formulier in wat zich bevindt in het hoofdmenu.

Vilja Mol, Business Mentor, Holistisch Coach, Inner Healer en een Happy Ondernemende Onderneemster met meer dan 37 jaar ervaring in ondernemerschap en leiderschap.

Vilja Mol Holistisch Coach Premium Platinum Call

You cannot copy content of this page