Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken!

Noord-Holland | Limburg | Amsterdam | Rotterdam | Den Haag | Alkmaar | Zaandam | Friesland

Hey ik ben Vilja Mol, Business Mentor, The Happy Entrepreneur. Top dat je even verder kijkt naar wie ik ben. Ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek. Ik ben ondernemer in hart en nieren en onderneem al meer dan 37 jaar. Met mijn business help ik Gevestigde Ambitieuze Ondernemers die hun bedrijf willen gaanleiden vanuit hun authenticiteit, hun hart en met de kracht vanuit je innerlijke ik waardoor je passie weer kan gaan stromen.

Als persoon ben ik enthousiast, sprankelend en open. Ik ben zeer gedreven, out of de box denkend en ik werk vanuit een grote betrokkenheid en met persoonlijke aandacht voor de ander en zijn business. Waar een ander afhaakt ga ik door om het resultaat eruit te halen wat jij nodig hebt.

I love it om lekker en puur te koken, heerlijk op pad te gaan met de camper en doen waar ik goed in ben. Ik onderneem vanuit mijn authenticiteit, vanuit mijn gevoel, vanuit mijn hart, vanuit passie! Begeleiden, verbinden en inspireren zit in mijn bloed, dit heb ik met mijn geboorte meegekregen en zit gestanst in mijn blauwdruk. Dat is mijn kracht en hier ben ik retegoed in.

Niet blij met je
business
zoals het nu gaat?
Stap uit je comfortzone en kom in
beweging!

Doen waar je goed in bent is dan ook mijn motto, want als je doet wat je leuk vindt, vanuit je eigen ik , je gevoel, je ware zelf hoef je nooit te werken en mijn werk is ontzettend leuk en tof om te doen.

Doordat ik kan doen waar ik goed in ben, hier veel energie van krijg en werk vanuit mijn hart en gevoel kan ik jou als ondernemer weer in beweging laten komen om positief en ontspannen te gaan ondernemen op de manier waar jij gelukkig van wordt. De stress levels kunnen omlaag en er is weer focus en passie voor je business!

Genoeg over mij. Ik hoor graag in een vrijblijvende online meeting wat groei en werken vanuit jouw hart, passie en gevoel kan betekenen voor jouw en je business.

You cannot copy content of this page