Premium Bronze Mentoring Online/live Dag Let’s Grow

Ontdek de Magie van Persoonlijke Groei tijdens de
Bronze Premium Mentoring Online/Livedag.

De Stralende Belofte van een Unieke Livedag

Kun je je nog herinneren wanneer je voor het laatst dat vuur, die hartstochtelijke begeerte, voelde om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Is het doel dat je voor ogen had nog altijd een lichtbaken aan de horizon, of voel je je meer als een schip dat is vastgelopen in de mist? Tijdens onze exclusieve Bronze Mentoring Online/Livedag “Let’s Grow” krijg je de kans om de blauwdruk van je bedrijf en je ziel opnieuw te ontdekken, samen met een intiem gezelschap van maximaal vier andere ondernemers. En ja, je hebt mijn onverdeelde aandacht als je mentor en zakenpartner gedurende deze gehele transformerende dag.

Wat is jouw geheime wapen?

We gaan niet enkel de oppervlakte krabben; we duiken diep. Jouw unieke vaardigheden en talenten? Dat is het goud dat we gaan delven. We onderzoeken welk ‘geheim wapen’ jou in staat stelt om de uitdagingen en kansen te grijpen die leiden naar het bereiken van dat schijnbaar ongrijpbare doel waar je mee worstelt. Maar we blijven niet hangen in contemplatie, we gaan actiegericht te werk. Ons doel is helder, een robuust, realistisch en praktisch actieplan staat klaar voor onmiddellijke implementatie in jouw bedrijf.

Jouw Pitch: De Sprankelende Ster van Jouw Business

Als kers op de taart ga je naar huis met een geweldige pitch. Een pitch die zo puur en overtuigend is dat zowel je huidige als je potentiële klanten niet anders kunnen dan zich aangetrokken voelen tot de missie die je duidelijk en passievol presenteert.


Wat houdt deze Bronze Premium Mentoring
Online/Livedag in?

Wat zit er in het pakket

  • Kick-off Zoomsessie met maximaal 5 gelijkgestemde ondernemers
  • Toegang tot het online trainingsprogramma “Wie Ben Ik”
  • Inspirerende biologische lunch
  • Uitgewerkt actieplan, klaar voor implementatie
  • Afsluitende borrel met verfijnde, handgemaakte hapjes
  • Follow-up Zoomcall na een maand

Van Zelfreflectie tot Actie

Voorafgaand aan de livedag ontvang je toegang tot de zorgvuldig samengestelde online training “Wie Ben Ik”. Deze training fungeert als een spiegel voor de ziel, waardoor je je eigen identiteit en diepste verlangens helder krijgt. Dit is cruciaal, want jij bent de ziel, fundament en het kloppende hart van je business.

De Energie van Samen en de Kracht van Individualiteit

De dag zelf is een samenspel van groepsdynamiek en persoonlijke diepgang. Na een verrijkende biologische lunch, die niet alleen de smaakpapillen maar ook de geest voedt, storten we ons op de fijne kneepjes van je realistische actieplan. Elk detail, elke strategie wordt minutieus onder de loep genomen, klaar om geïmplementeerd te worden in je bedrijf.

Borrelen, Reflecteren en Vooruitkijken

We sluiten de dag af met een borreluurtje, maar denk niet dat dit zomaar een borrel is. Dit is het moment waarop we proosten op je toekomst, nippen aan verfrissende bubbels en genieten van handgemaakte hapjes die de culinaire weerspiegeling zijn van de kwaliteit die we nastreven.

Follow-Up, De Reis Stopt Niet Hier

Na een maand komen we weer samen, virtueel deze keer, om de voortgang te evalueren. We bespreken eventuele obstakels en successen, verfijnen waar nodig en vieren wat al is bereikt. Want deze Bronze Premium Mentoring Online/Livedag is meer dan een momentopname, het is het startpunt van een reis naar het realiseren van je zakelijke dromen.

Prijs: € 1.995,00 voor een Levensveranderende Online/Livedag

Let’s do it and go for it!!

Voeg een boeiende titel toe aan uw sectie om uw publiek te betrekken.

Gebruik dit paragraafgedeelte om ervoor te zorgen dat bezoekers van uw website u leren kennen. Overweeg om over u of uw organisatie te schrijven, de producten of diensten die u aanbiedt, of waarom u bestaat. Houd een consistente communicatiestijl aan

“Testimonials, as authentic endorsements from satisfied customers, serve as potent social proof, significantly inspiring trust in potential consumers.”

Customer Name

“Don’t ever make decisions based on fear. Make decisions based on hope and possibility. Make decisions based on what should happen, not what shouldn’t.”

Michelle Obama