Grote transformatie in 1 dag met de mogelijk voor upsell naar totaalpakket!

De Elite Ondernemerservaring: Uw Voyage naar Absoluut Meesterschap

In de wereld van ondernemerschap zijn er momenten van onderscheid. Dit is zo’n moment – een unieke gelegenheid die verder gaat dan de gebruikelijke coaching, bedoeld voor de echte visionairs en pioniers.

Introduceer uzelf in een symfonie van elitebegeleiding. Onder de vleugels van onze vooraanstaande mentor, transformeert u niet slechts uw bedrijf, maar herdefinieert u wat het betekent om een top-ondernemer te zijn.

Platine Ondernemerspakket: Uw Ingang tot de Inner Circle

Proloog van Perfectie: Een persoonlijke kick-off Zoomsessie, waar de contouren van uw toekomstige grootsheid zich ontvouwen.
Ontdekkingsreis naar het Zelf: Exclusieve toegang tot het online trainingsprogramma “Wie Ben Ik”, een introspectieve expeditie naar de kern van uw ambities.
Grandeur in Begeleiding: Zes uur aan bespoke 1:1 coaching, het summum van persoonlijke ontwikkeling.
Culinair Convivium: Een inspiratielunch, een samensmelting van gastronomie en ideeën, waarbij elke bite uw ambities spiegelt.
Chambre de Stratégie: Een tailor-made sessie, gericht op het kristalliseren van uw visionaire plannen.
Brindille de Triomphe: Vier uw prestaties tijdens een exclusieve borrel, waarbij verfijning en vakmanschap door handgemaakte delicatessen tot uitdrukking komen.
Reflectie & Avant-garde: Een opvolgende Zoomcall na een maand, waarbij de focus ligt op blijvende impact en vooruitstrevende visie.
Slechts enkelen zullen de kans krijgen deel uit te maken van deze exclusieve coterie van ondernemers. Bent u gereed om zich bij de gelederen van de ondernemersesthetiek te voegen? De ultieme ondernemerservaring roept.

Prijs: € 2.550,00 +/- 8 uur a €180,00 per uur

  • Omline training ter voorbereiding Wie ben ik!
  • 6 uur 1:1 coaching
  • Inspiratielunch
  • 1 implementatiesessie na afloop
  • Afsluitende borrel met verfijnde, handgemaakte hapjes
  • 1 uur afsluitingscall Zoom