Inspiratiesessie: Leven en je Business runnen vanuit je Authentieke Zelf

Ken je dat gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt? Dat je soms de connectie met jezelf een beetje kwijt bent en ook toe bent aan nieuwe inspiratie? Geloof me, ik snap het helemaal. Kom naar mijn LIVE-Inspiratiesessie om weer SPIRIT te krijgen in je leven en je Business!

Op 28 maart geef ik Vilja Mol een interactieve inspiratiesessie over je business runnen en Leven vanuit je Authentieke Zelf.

Omdat ik zelf altijd een Mentor aan mijn zijde wilde hebben vind ik het steeds belangrijker worden inspiratiesessies te geven aan alle soorten ondernemers. Of je nu een startende ondernemer, een gevestigde ondernemer bent of een nieuwe business gaat starten, het is altijd fijn om gemotiveerd en geïnspireerd te worden, je hierdoor nieuwe inzichten gaat krijgen om vanuit je Authenticiteit, je Hart en met de Kracht van je Innerlijke Ik te blijven ondernemen, vooral je eigen Missie en Visie blijft volgen, je passie laat stromen en je hart laat fikken want dat was toch de reden dat je jouw onderneming bent gestart ?

Ik ga je meenemen in:

  • Weten wie je werkelijk bent
  • Hoe jij een eerste stap kan gaan zetten om elk aspect van je leven, van je business tot je persoonlijke relaties in kaart kan brengen en te harmoniseren.
  • We gaan aan de slag met een aantal zelfinzichtvragen
  • Je mag persoonlijke vragen stellen maar ook over je business

Aan het einde van de interactieve inspiratiesessie ga je zeker weg met één actie om een start te maken om je business te runnen en te leven vanuit je Authentieke Zelf.

ER ZIJN MAX 12 PLEKKEN BESCHIKBAAR.

Ticket Inspiratiesessie 28-03-2024 goud

over mij

Hey, ik ben Vilja Mol

Business Mentor, Sparringspartner en een Happy Ondernemende Ondernemer met meer dan 37 jaar ervaring in ondernemerschap en leiderschap.

Ik begeleid Gevestigde Ambitieuze Ondernemers die hun Business willen leiden vanuit hun Authenticiteit, hun hart met de kracht van hun Innerlijke Ik.

Let me tell you my story!!

12 ondernemers
op INSPIRATIE
Kantoor Vilja Mol
WEES ER SNEL BIJ!

Wat gaan we doen?

Inspiratiesessie: Leven en je Business runnen vanuit je Authentieke Zelf

Wanneer?

Donderdag 28 maar 2024. Inloop vanaf 13:30 uur. De inspiratiesessie begint om 14:00 uur. Na afloop is er tijd voor een informele borrel.

Waar?

Kantoor:
Neerlandia 3f 1841 JK Stompetoren

VOL IS OOK ECHT VOL

Pak je moment en ga ervoor!!