fbpx

Het Happiness Project principe

Wat kan ik voor jou betekenen met het happiness project principe!

Ik vind het sowieso top dat je de moeite hebt genomen om naar mijn site te gaan. Wat heeft jou getriggerd om dat te doen?

Jouw persoonlijke reis.

Hoe krijg je een gelukkig leven? Gelukkig worden en zijn dat begint bij jezelf. Als jij gelukkig bent dan kan je een ander gelukkig maken. Heb je liefde voor jezelf dan heb je liefde voor een ander. Jij bent de keuzes die je maakt.

Soms maakje keuzes in je leven waar je later niet zo happy mee bent. Bijvoorbeeld in je werk of in privé. Naarmate je ouder wordt ga je vaak anders over dingen nadenken en past die jas, die je ooit hebt aangetrokken je niet meer. Er kunnen ook keuzes voor je gemaakt worden waar je heel verdrietig van wordt. Een scheiding, een slechtnieuwsgesprek op je werk of een ernstige ziekte die je geweldige leven in de war gooien. Je emoties liggen overhoop en het liefst wil je met je hoofd onder de dekens gaan liggen maar je moet met jezelf aan de slag, verwerken en schoonschip maken om weer een gelukkig, gezond en een geslaagd leven te krijgen zoals jij dat wilt.

Maar hoe doe je dat als je emoties met je aan de haal gaan?

Je hebt een luisterend oor nodig, iemand die jou niet kent en jou met een open mind kan aanhoren. Geen oordeel heeft over jou, jou een duwtje in de rug kan geven, handvatten kan aanreiken en jij hierdoor een weg in kan slaan die goed voor jou is.

Zo dat was even een mond vol. Maar dat is het ook, alles is emotie. Tegenwoordig vindt men EMOTIE een beladen woord. Ik vind het een geweldig woord. Emoties betekend: “Energie in beweging”, prachtig toch? En dat is wat ik doe.

Energie op een positieve manier in beweging brengen volgens het HAPPINESS PROJECT principe zodat jij weer in een goede flow terecht komt en daardoor sterker in het leven komt te staan.

Iedereen krijgt met tegenslagen te maken in het leven, maar deze lessen hebben wij nodig om door te gaan en andere inzichten te krijgen in een situatie. Zelf heb ik behoorlijk wat lessen voor mijn kiezen gehad, en nog steeds. Ook ik krijg hierdoor weer nieuwe inzichten en daardoor kan ik mensen nog beter helpen. Uiteindelijk leer je je hele leven totdat je de aarde gaat verlaten.

Ik ben trainer in levenslessen op verschillende vlakken en dat heeft mij gebracht waar ik nu sta. Ik kan jou handvatten aanreiken om een nieuwe weg in te slaan waar je gelukkig van wordt. Een positieve benadering, humor en relativering zijn onmisbare ingrediënten van mijn aanpak en werkwijze.

Wat voor handvatten je nodig hebt zou ik graag met jou willen bespreken in een gratis kennismakingsgesprek. In een eerste gesprek wil ik jou graag leren kennen als mens en kijken of wij een klik hebben om samen aan de slag te kunnen gaan.

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. 

Ben jij er klaar voor om te investeren in jezelf en wil je de eerste stap maken naar je nieuwe leven? Vul dan onderstaand contactformulier in om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Zodat wij telefonisch contact met je op kunnen nemen.